SIFIR ATIK GÜNÜ

Birleşmiş Milletler 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü İlk Kez Kutlanıyor.

Sıfır atık; israfın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, meydana gelen atık miktarının azaltılmasını, etkin toplama sisteminin kurulmasını, atıkların geri dönüştürülmesini kapsayan; “atık önleme yaklaşımı” olarak tanımlanıyor.

Sağlıklı Toplum Hayatı Derneği olarak, temiz ve yaşanabilir bir dünyanın insanın sorumluluğu olduğunu biliyor, doğal kaynakları verimli kullanmak, israfı önlemek, en önemlisi doğa ile iletişim halinde ve dostça yaşamak adına bilinçlendirme çalışmaları yapıyoruz.

1 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

RAMAZAN İÇİN GELEN BAĞIŞLAR YERLERİNE ULAŞTI