KONTEYNIRLARA YERLEŞEN DOSTLARI ZİYARETTEYİZ

Bölgedeki çalışmaları eşgüdümlü yürüttüğümüz ve partner derneğimiz olan Arsuz Turizm ve Kültür Derneği'nin bildirdiği ihtiyaçlar doğrultusunda 4 adet tuvalet ve banyolu konteynerımız ihtiyaç sahiplerine teslim edildi ve içlerinde yaşam başladı. İhtiyaçlar doğrultusunda bölgeye yeni konteynerlar göndermek adına kaynak geliştirmeye devam ediyoruz.

Hatay'da depremden zarar görmüş canlarımıza, zorlu zamanlarında yanlarında olmak ve bu süreci daha kolay atlatmalarına katkı sağlamak için psikososyal desteklerimiz ve bölgeye düzenli ziyaretlerimiz devam ediyor.

4 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

RAMAZAN İÇİN GELEN BAĞIŞLAR YERLERİNE ULAŞTI